Pronájem bytu 3+kk s parkingem 107 m², Horoměřice

K Chotolu, Horoměřice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám k pronájmu prostorný zařízený byt 3+kk s parkovacím stáním v bytovém komplexu (pouze 2 domy) v Horoměřicích. Byt s velmi příjemnou atmosférou je ideální pro rodinu s dětmi, která ocení hodně zeleně a bezpečí pro své děti (uzavřený areál s lavičkami, dětským hřištěm, trampolínou, atd,). Byt o rozloze 107 m2 se nachází ve 2NP cihlového domu. Velký obývací pokoj je rozdělen na jídelní část s kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, sklokeramická deska, trouba), barovým pultem a jídelním stolem se židlemi. V odpočinkové část je umístěná sedací souprava, TV stolek s televizí, pracovní stůl se židlí. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, ve které se nachází manželská postel, noční stolky, televize a šatna. Z ložnice je vstup do koupelny se sprchovým koutem, toaletou, bidetem, pračkou a sušičkou. Dále se zde nachází dětský pokoj s vestavěnou skříní, komodou, psacím stolem se židlí. Na chodbě je umístěná prostorná skříň s dostatkem úložného prostoru a vstup do komory a druhé toalety. Veškerá okna mají výhled do zeleně.
Byt má jiho-východní orientaci. Vytápění bytu zabezpečuje plynový kotel.
K bytu náleží parkovací stání, které je ihned před domem.
O společné venkovní prostory je velmi dobře postaráno, děti si můžou bezpečně hrát i v areálu, protože celý komplex je oplocen a uzavřen.
Obec Horoměřice se nachází pouze 1 km od hranice Prahy 6. Velmi dobrá dopravní dostupnost (3 linky autobusu), 12 min na metro Bořislavka, autem za 10 min do Dejvic. Horoměřice jsou obec s veškerým zázemím mateřská škola (státní i soukromá), škola, obchody, lékař, veterinář, restaurace, bowling, tenis, Lidl, atd. Horoměřice prolínají cyklostezky a nedaleko od domu se nachází les.
DOPORUČUJI prohlídku.
Nájemné 24.000 Kč
Měsíční náklady na byt (plyn, voda, elektřina, ostatní) 5.300 Kč
Jistota 29.300 Kč
Provize RK 24.000 Kč + DPH

Pronájem bytu 3+kk s parkingem 107 m²,  Horoměřice

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaK Chotolu, Horoměřice
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná107 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. květen 2023
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536027
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková