Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 3+kk s lodžií, Praha 8 - Bohnice

Lodžská 466/16, Praha - Bohnice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele nabízím, k dlouhodobému pronájmu, nezařízený, útulný a světlý byt s dispozicí 3+kk s lodžií, který se nachází ve 2. patře panelového domu s výtahem. Byt prošel rekonstrukcí a je vhodný i pro spolubydlení. Z předsíně se dostanete jednotlivě do všech místností. Obývací část s kuchyňskou linkou je prostorná, jedna ložnice je menší, druhá, z níž je přístup na lodžii, je větší. Kromě kuchyňské linky s troubou, varnou deskou, myčkou a pračkou v koupelně je byt nevybaven. Měsíční poplatky pro 2 osoby činí 4300 Kč + zálohy na elektřinu 1700 Kč. Internetové připojení a Tv si nájemník musí zajistit sám.
Dům je ve velmi dobrém stavu, zateplen. Okolí domu je příjemné a klidné, i přesto, že se jedná o sídliště. Kolem domu je dostatek zeleně, dětské hřiště, veškerá potřebná infrastruktura ( škola, školka, obchody, lékař, několik linek autobusu MHD se zastávkou přímo u domu ), obchodní centrum Krakov je na dohled, nedaleko se nachází Botanická a Zoologická zahrada, Aquacentrum Šutka. V okolí domu pohodlně zaparkujete bez modrých zón.

Majitel požaduje kauci ve výši 1 měsíčního nájemného včetně poplatků.
Odměna RK ve výši 1 měsíčního nájmu + DPH

Pronájem bytu 3+kk s lodžií,  Praha 8 - Bohnice

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaLodžská 466/16, Praha - Bohnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Datum nastěhování9. březen 2024
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12546009
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková