Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Dokonalý slunný velký byt 3+kk+terasa / 175 m2

Akademická 663/5, Praha - Malešice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
pronajato

+ poplatky 8.000 Kč včetně elektřiny

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout nádherný designový byt v posledním patře novostavby na Malešické stráni s krásnou terasou 81,2 m2 velkou, která je orientována z větší části na západ a z menší na jih. Byt je velký 93,8 m2, jeho interiér je nadstandardní ve všech směrech. Tři střešní kopulové světlíky zabezpečí denní světlo do kuchyně, předsíně i koupelny. Kuchyňský kout je vybaven spotřebiči Siemens, žulová pracovní deska i obklad je luxusní. Přírodní velkoformátová žulová dlažba s podlahovým vytápěním je i v předsíni a v koupelně. Podlahy v obytných místnostech jsou dřevěné. Nadstandardní skleněné dveře jsou vysoké 230 cm a působí velice svěžím a křehkým dojmem. Dvě ložnice jsou velké 13,4 a 12,4 m 2 a nyní jsou spojeny, lze je však snadno rozdělit na dvě neprůchozí místnosti. V bytě zůstává POUZE vestavěný nábytek v předsíni a ložnici. NENÍ vybaven postelemi, sedací soupravou ani stolem. Koupelna je vybavena skleněným sprchovým koutem, umývadlem, WC a bidetem, dále je zde výklenek pro pračku a sušičku. Druhé WC je samostatné. Okna jsou vybavena venkovními roletami. Klimatizace je součástí bytu, stejně tak jako zabezpečovací systém, který lze napojit na CPO. V suterénu domu jsou dvě prostorná garážová stání. Byt má úžasnou atmosféru. Výhled je do revitalizovaného Malešického parku. Měsíční poplatky spojené s užíváním bytu jsou 8.000 Kč včetně elektřiny. Kauce je ve výši měsíčního nájmu, provize RK taktéž. Na metro Želivského nebo Strašnická je to 8 minut autobusem. Veškerá občanská vybavenost je v místě, MŠ, ZŠ, Poliklinika. Byt je k nastěhování od 1.12.2023. Doporučuji prohlídku

Dokonalý slunný velký byt 3+kk+terasa / 175 m2

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 8.000 Kč včetně elektřiny
KategorieByty 3+kk
LokalitaAkademická 663/5, Praha - Malešice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná94 m²
Plocha podlahová94 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Datum nastěhování1. prosinec 2023
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (81 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky08536110
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová