Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 3+kk s terasou s výhledem na Vltavu, garáž. stání, 120 m2, Praha - Modřany

Vrátnická 2380/3, Praha - Modřany

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Terasa
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu novostavbu prostorného bytu 3+kk s terasou s výhledem na Vltavu a garážovým stáním. Byt se nachází ve 3. patře budovy s výtahem v moderním rezidenčním komplexu, v klidné lokalitě Modřan v těsné blízkosti nábřeží Vltavy.
Byt tvoří obývací pokoj, který je propojen s plně vybaveným kuchyňským koutem se spotřebiči ve vyšším standardu (myčka, indukční deska, lednice, mrazák, trouba) a jídelním prostorem. Z obývacího pokoje je výstup na terasu, která lemuje celý byt. Hlavní ložnice s vlastní koupelnou (sprchovací kout s toaletou) a druhá ložnice. Ze vstupní haly je vstup do všech pokojů, druhé koupelny s vanou, samostatné toalety a velké komory, ve které je dostatek úložného prostoru.
Na oknech jsou elektrické předokenní žaluzie. Dřevěné podlahy.
V bezprostředním okolí je veškerá občanská vybavenost, ale také množství volnočasového vyžití - podél Vltavy vede oblíbená cyklostezka, kterou dojedete na jednu stranu do centra Prahy, na druhou stranu až do Vraného nad Vltavou. Můžete si zahrát golf a spoustu dalších sportů. Doprava do centra je také skvělá, protože na tramvaj je to zhruba tři minuty chůze. Využít lze také vlak nebo autobus.
Doporučuji prohlídku.
Nájemné 30.000 Kč
Zálohy za energie 6.909 Kč (teplo, voda, výtah, odpady, společná elektřina, atd.) + převod elektrické energie na nájemníka.
Kauce 37.000 Kč
Provize RK 30.000 Kč + DPH

Pronájem bytu 3+kk s terasou s výhledem na Vltavu, garáž. stání, 120 m2, Praha - Modřany

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaVrátnická 2380/3, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná120 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Datum nastěhování5. květen 2023
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Výtahano
Terasaano (20 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536032
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová