Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 3+kk, 72 m² + garáž, Praha 2

Legerova 1855/20, Praha - Nové Město

Pronájem, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž
  • Výtah
27 500 Kč za měsíc

+ poplatky za energie

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu elegantní byt 3+kk o celkové výměře 72 m2 situovaný v prvním nadzemním podlaží cihlového domu v ulici Legerova, Praha 2. Byt disponuje vstupní chodbou s dostatkem úložných prostor, dále se zde nachází obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a barovým stolem, jeden neprůchozí a jeden průchozí pokoj vždy s vestavěnou skříní, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Nová protihluková okna zajišťují nerušenou atmosféru v bytě. K dispozici také pračka, televize a 4 jídelní židle.
Jedná o velmi atraktivní lokalitu v centru Prahy ideální nejen pro milovníky kulturního a společenského života. Zastávka metra a tramvají I. P. Pavlova se nachází pouze 5 minut chůze od domu, stejně tak jako park Folimanka, který nabízí bohaté vyžití pro všechny věkové kategorie od sportu a zábavy po odpočinek.
Pokud si nechcete dělat starosti s parkováním, můžete si k bytu pronajmou také samostatnou garáž ve vnitrobloku domu za 3 000 Kč/měsíc. Požadovaná jistota (kauce) činí dva měsíční nájmy + provize RK. Měsíční nájemné ve výši 27 500 Kč + poplatky cca 4 000 Kč (elektřinu a plyn si převádí nájemce na sebe).
Minimální délka pronájmu je 1 rok s preferencí delší nájemní smlouvy. Jedná se o skvělou nabídku v dané lokalitě, proto doporučuji osobní prohlídku. Volné ihned. Těším se na Vás.

Pronájem bytu 3+kk, 72 m² + garáž, Praha 2

Popis nemovitosti

Cena27 500 Kč za měsíc + poplatky za energie
KategorieByty 3+kk
LokalitaLegerova 1855/20, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14246073
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.