nabízí, pronájem, byty 3+kk Na Klaudiánce 47/6, Praha 4 - Podolí

Na Klaudiánce 47/6, Praha - Podolí

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón
pronajato

+ poplatky 5,300,-

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem podkrovního bytu o dispozici 3+kk, 100m2, s garáží 17m2, balkónem 5m2 s výhledem na smíchovský Zlíchov a Pražský hrad. Bytová jednotka se nachází ve 2.patře menšího bytového domu, který je zasazený v rodinné zástavbě a slepé ulici Na Klaudiánce v Praze 4 - Podolí.


První, co Vás na této nemovitosti zaujme, je příjemný prostor k životu. Lokalita poskytuje dostatek klidu a soukromí v kombinaci s rychlou dostupností na metro či tramvaj a volnočasové aktivity s pohodlným parkováním před domem i pro návštěvy. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nyní je připravený ihned k nastěhování. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči: lednice s mrazákem Whirpool, myčka Whirpool, elektrický sporák se sklokeramickou deskou Electrolux, dřez Franke. Hospodárnost bytu si stávající nájemník reguluje sám, neboť vytápění a ohřev vody je zajištěný plynovým kotlem Junkers. Stálou teplotu i v letních měsících zajišťuje klimatizační jednotka Toshiba ve všech pokojích. Z hlediska vybavení je možné jednat o zakoupení pračky. Byt je vhodný pro rodinu s dětmi, začínající mladý pár či starší pár, který ocení benefity této nemovitosti a okolí. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Ve vzdálenosti 10 minut chůze se nachází jak metro C (Pražského povstání či Pankrác), tak nákupní centrum Arkády Pankrác.

V docházkové vzdálenosti jsou též tramvajové linky 2, 3, 17, 18, 19, 21, 27 či autobus č. 134. Všude kolem je zeleň, nedaleko je Park Kavčí hory i Centrální park Pankrác. V okolí je celková občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, potraviny atd. Do 15 minut chůze se nachází Plavecký stadion Podolí a areál Žluté lázně. V docházkové vzdálenosti je Vyšehrad i Modřanská cyklostezka.

Měsíční poplatky pro dvě osoby za služby v domě včetně elektřiny a plynu činí: 5.300,- Kč; jednorázová kauce je: 56.000,- Kč.

nabízí, pronájem, byty 3+kk Na Klaudiánce 47/6, Praha 4  - Podolí

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 5,300,-
KategorieByty 3+kk
LokalitaNa Klaudiánce 47/6, Praha - Podolí
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná101 m²
Plocha podlahová100 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. únor 2022
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceOstatní
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky02126027
Kontaktovat makléře