Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 3+kk - Praha 10 - Strašnice

Nučická 1745/7, Praha - Strašnice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Nevybavený
  • Sklep
pronajato

+ zálohy na služby vč. elektřiny 4.700,- Kč, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Klidná a zelená jednosměrná ulice v rezidenčně oblíbené části Strašnic nabízí skvělé rodinné zázemí.

Moderně zrekonstruovaný byt ve staré zástavbě slibuje útulné a nerušené bydlení, stranou od provozu sousední Průběžné ulice s výhodou tramvajové zastávky téměř na úrovni domu. Díky páteřní lince tramvají 22 a 26 můžete být v centru Prahy bez přestupu za dvacet minut. Nejbližší stanice metra jsou v dosahu 5 minut (Strašnická) nebo pěšky 10 minut (Skalka). Na Pražský okruh se autem napojíte do 2 minut.

V hektických ránech všedních dní ocení děti i rodiče blízkost MŠ (jen 200 metrů od domu!) i několika ZŠ, o víkendech zase spoustu zábavy na hřištích vyhlášeného multifunkčního parku Gutovka. Na kole i tramvají jste cobydup v lesích okolo Hostivařské přehrady. Nebo budete podnikat výlety vlakem? Nasednout můžete také jen kousek od domova - na zastávce Praha-Zahradní Město. Mimochodem, cesta vlakem směrem do centra odsud trvá jen 12 minut.

Útulnému bytu dominují teplé pastelové barvy a dřevěná parketová podlaha v obývacím pokoji a v ložnici, která je se svými 18 m² opravdu luxusně prostorná, a navíc stranou hlavního obytného prostoru. Středobodem bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem se všemi integrovanými spotřebiči. Jinak se byt nabízí nezařízený, zůstávají jen vestavěné skříně v předsíni, ložnici a dětském pokoji, případně sedací pohovka v obýváku. Součástí pronájmu je sklep v suterénu domu.

Dům je pečlivě spravován a udržován. Zatím poslední investicí byla instalace domovních videotelefonů, díky nimž můžete s pocitem bezpečí vpustit do domu kurýra, který vám nákup nebo jídlo donese až k bytu a absence výtahu vás tak nemusí vůbec trápit.

Ve Strašnicích, odedávna nazývaných zahradou Prahy, bydlíte ve vzrostlé zeleni, a přesto v širším centru metropole. Ať si vzpomenete na cokoliv, vše máte po ruce.

Nájemné: 23.900,- Kč, poplatky: 4.700,- Kč (už včetně záloh na spotřebu elektřiny v bytě), vratná kauce: 40.000,- Kč, rezervační poplatek/provize: 28.919,- Kč (= 1 měsíční nájem + 21% DPH).

Pronajímatel upřednostní zájemce bez kočky/psa.

K nastěhování ihned.

Pronájem bytu 3+kk - Praha 10 - Strašnice

Popis nemovitosti

Cenapronajato + zálohy na služby vč. elektřiny 4.700,- Kč, + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaNučická 1745/7, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná66 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Datum nastěhování16. březen 2024
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano (4 m²)
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
123 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky15746008
Kontaktovat makléře