Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem zařízeného bytu 3+kk, 69m² u metra Skalka

Vyžlovská 2248/46, Praha - Strašnice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Výtah
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Dovolte mi nabídnout Vám, v exklusivním zastoupení majitele, pronájem zařízeného bytu s dispozicí 3+kk pouze 3 minuty pěšky od stanice metra Skalka. Byt se nachází ve 3. NP panelového domu s výtahem, ve velmi klidné lokalitě u zahrádkářské kolonie, přitom ale nedaleko městského okruhu, vlakové zastávky Zahradní město, tramvajového spojení a již zmíněného metra. Určitě na Vás zapůsobí velmi prostorný, a díky velkým oknům světlý, obývací pokoj spojený s kuchyňskou částí, dále dva pokoje, komora, samostatná koupelna a prostorná toaleta vybavena pračkou a sušičkou. Vše je jednotlivě přístupné z chodby s vestavěnou skříní a úložnými prostory, přičemž ještě jednu vestavěnou skříň naleznete v obývacím pokoji. Úložný prostor je i na chodbě před bytem, kde je uzamykatelná komora. Kuchyň je vybavena plynovým sporákem, varnou deskou, myčkou na nádobí, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem. Veškeré vyobrazené vybavení kromě počítače je součástí pronájmu. Poplatky pro 2 osoby činí 4100 Kč včetně plynu a elektřiny. Majitel vyžaduje kauci ve výši 1 nájmu včetně poplatků. PROVIZI RK hradí majitel. Dům je zrekonstruován a nově zateplen, vybaven novým výtahem a je velmi dobře spravován SVJ. Před domem zaparkujete na modré zóně. Pokud hledáte pronájem s veškerou potřebnou infrastrukturou může to být právě tento byt. U domu jsou 2 MŠ a v bezprostřední blízkosti 2 ZŠ. Ani přírodu nemusíte hledat daleko, vše je velmi dobře dostupné. Neváhejte a zarezervujte si prohlídku.

Pronájem zařízeného bytu 3+kk, 69m² u metra Skalka

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaVyžlovská 2248/46, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná69 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Výtahano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky125-16-123
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková