Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 3+kk v 5. patře novostavby, s balkónem a parkovacím stáním u metra Stodůlky

Třebonice 230, Praha

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Družstevní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón
  • Výtah
pronajato

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

K dlouhodobému pronájmu nabízíme nezařízený byt v 5. patře novostavby projektu Britská čtvrť s dispozicí 3+kk s balkónem. Byt o velikosti 69,5m2 je připraven k nastěhování. Prostor je vybaven kuchyňskou linkou Oresi se spotřebiči Mora ( varná deska, trouba, digestoř a myčka ), bezpečnostními dveřmi Sapeli, žaluziemi v oknech, dlažbou v chodbě, koupelně a na toaletě, která je samostatná, a kvalitním vinylovou podlahou v ostatních místnostech. Úložným prostorem je komora přístupná z ložnice. Byt je orientován na západ. V domě se nachází kočárkárna / kolárna. K bytu náleží zastřešené parkovací stání.
Stodůlky jsou velmi oblíbenou lokalitou a v rámci projektu Britská čtvrť vznikají jak administrativní budovy, tak pestré rezidenční domy, od nízkopodlažních až po vysoké s krásnými výhledy. Důležitou roli hraje centrální veřejný prostor, který tvoří náměstí Junkových a k němu přilehlý park s dětským hřištěm a venkovní posilovnou. Neméně podstatnou součástí veřejného prostoru je krásná japonská zahrada s potokem a příjemnými místy vybízejícími k relaxaci. Ideální místo pro rodiny s dětmi právě pro dostatek zeleně, kde si ale užijete i městský život v kavárnách, restauracích a obchodech. Městskou dopravu budete mít na dosah, stejně tak napojení na dálnici D5 či městský okruh.
Měsíční nájemné 26 000 Kč
Měsíční zálohy na poplatky 7900 Kč ( teplo, voda, elektřina společných prostor, atd. )
Elektřina bude přepsána na nájemce, internet je zaveden ( službu si nájemce objedná sám )
Vratná kauce 50 000 Kč
Odměna RK 1 měsíční nájem bez poplatků + DPH

Pronájem bytu 3+kk v 5. patře novostavby, s balkónem a parkovacím stáním u metra Stodůlky

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaTřebonice 230, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná69 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Datum nastěhování1. červen 2023
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (5 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky12536029
Kontaktovat makléře
Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková