Pronájem zařízeného bytu 3+kk 100m², balkón, parkovací stání, bazén, Praha 2 Vinohrady

U Zvonařky 2536/1c, Praha - Vinohrady

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
pronajato

+ poplatky 6127Kč + energie 3.300Kč (elektřina a plyn), včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pronájem světlého tichého klimatizovaného kompletně zařízeného bytu 3+kk 100m2 s balkónem, garážovým stáním, velkým sklepem a neomezeným vstupem do bazénu v uzavřeném prémiovém rezidenčním projektu Rezidence Zvonařka, Praha 2 Vinohrady. Domácí mazlíček kočka i pes vítaný. Perfektní dostupnost do centra, pouhých pár minut pěšky na metro I.P. Palova a Náměstí Míru. Byt se nabízí kompletně zařízený viz fotografie, 5.patro dobře udržovaného domu s výtahem. V Rezidenci Zvonařka k dispozici pouze pro rezidenty bazén 12m dlouhý s venkovní sluneční terasou s lehátky.

Měsíční náklady: nájem 41.000Kč + služby včetně parkingu 6.127Kč + zálohy na energie elektřina a plyn celkem 3300Kč. Vratná kauce 2 měsíční nájmy. Byt je k dispozici od 15.6.2023.

Dispozice bytu nabízí vstupní chodbu, obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na balkón a širokým výhledem do dáli např. i na Vyšehrad, 2 ložnice s okny do tichého vnitrobloku uzavřeného projektu, tedy absolutní klid a jedinečná možnost spát v klidu při otevřeném okně. Dále koupelna s vanou a pračkou, samostatná toaleta. Kuchyňská linka včetně lednice s mrazákem, varné desky, el. trouby a myčky. Dále v bytě k dispozici vestavěné skříně, plno úložného prostoru, možnost převzetí vysokorychlostního internetu od O2 Telefonica. Vytápění bytu plynovým kotlem s nízkou spotřebou.

Dále v Rezidenci Zvonařka dětský koutek, non-stop ostraha, vjezd do parkingu přes závoru, uvnitř projektu prostorný park se vzrostlými stromy, lavičkami, přímý vstup z projektu na velkou terasu s výhledem na Prahu.

Ideální pro páry nebo rodiny s dětmi, domácí mazlíček kočka i pes vítaný. Možnost venčení v přilehlých parcích. Pro prohlídku mne neváhejte kontaktovat, ráda Vás bytem a celým projektem osobně provedu.

Pronájem zařízeného bytu 3+kk 100m², balkón, parkovací stání, bazén, Praha 2 Vinohrady

Popis nemovitosti

Cenapronajato + poplatky 6127Kč + energie 3.300Kč (elektřina a plyn), včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaU Zvonařky 2536/1c, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná100 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování15. červen 2023
Rok výstavby2003
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (6 m²)
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky02136132
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bazén

Bazén