Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem bytu 3+kk s garáží na Bořislavce - Praha 6

Tobrucká 707/13, Praha - Vokovice

Pronájem, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Sklep
  • Výtah
27 000 Kč za měsíc

+ 5.000,- zúčtovatelné zálohy vč. internetu + elektřina na nájemce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Klidná a zelená ulice v rezidenčně oblíbené části Prahy 6 nabízí skvělé rodinné zázemí, stejně jako kompletně zařízený byt 3+kk (70 m²) s lodžií (7 m²), a samostatnou uzavíratelnou garáží (16 m²), umístěnou v přízemním prostoru domu. K tomu přidejte komoru (2 m²) na chodbě hned u vstupu do bytu a už není nad čím dál přemýšlet.

Útulný byt v nejvyšším patře nabízí krásné výhledy do zeleně i na panorama Hanspaulky a Šáreckého údolí a dokonce i přistávající letadla na obzoru budete mít před očima jako na dlani. Poslední patro domu poskytuje také vyšší míru soukromí a díky klimatizaci se diskomfortu bydlení přímo pod střechou nemusíte v letních měsících vůbec obávat. Mimoto je dům nově zateplený.

Bezprostřední okolí domu stranou od dopravní tepny Evropské tvoří zelené plochy, dětská hřiště, několik MŠ, ZŠ a vyhlášené gymnázium Arabská. Dále zimní stadion nebo obchodní centrum Bořislavka. Trávíte-li rádi čas v přírodě, není nic snazšího než vyrazit do Šárky, jejíž lesní cesty začínají doslova za domem a je už jen na vás, zda zamíříte do Podbaby nebo směrem ke Džbánu.

Denním luxusem je na této nabídce ovšem dopravní spojení s centrem města: necelých 5 minut zabere chůze na stanici metra Bořislavka a za dalších pár minut jízdy jste na Malé Straně (6 min.) nebo Václavském náměstí (9 min). A co třeba na letiště? Veřejnou dopravou komfortně za 20 minut. Kromě metra třeba rádi k cestování po Praze využijete z Bořislavky i tramvaje. A jste-li náruživí řidiči, budete moci svému vozu dopřát odpočinek (a sobě klid) díky garážové kóji, zabezpečené dvěma zamykatelnými vjezdy. Místo tu bude na kola celé rodiny a další sportovní vybavení.

Tady zkrátka chcete bydlet. Neváhejte a přijďte se podívat.

Nájemné: 27.000,- Kč, poplatky: 5.000,- Kč (včetně internetu), vratná kauce: 45.000,- Kč, rezervační poplatek/provize: 32.670,- Kč (= 1 měsíční nájem + 21% DPH).

K nastěhování ihned po domluvě.

Pronájem bytu 3+kk s garáží na Bořislavce - Praha 6

Popis nemovitosti

Cena27 000 Kč za měsíc + 5.000,- zúčtovatelné zálohy vč. internetu + elektřina na nájemce, + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaTobrucká 707/13, Praha - Vokovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
ZástavbaObytná
Datum nastěhování29. duben 2024
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
143 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15746017
Kontaktovat makléře