Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem byty 3+kk, 53 m², Zbraslav, Praha 5

Zbraslavské náměstí 460, Praha - Zbraslav

Pronájem, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
20 200 Kč za měsíc

+ poplatky

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte bydlení s moderním dispozičním řešením? Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu příjemně prosluněný byt 3+kk o výměře 53 m2. Jedná se o čerstvě zrekonstruovaný byt v 1. nadzemním patře domu, v němž jsou pouze 2 bytové jednotky.

K dispozici je obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou na míru, dále dva neprůchozí pokoje a koupelna se sprchovým koutem a WC. Ložnice je orientována do klidného vnitrobloku se zelení. V bytě jsou vinylové podlahy s podlahovým vytápěním, které zajišťuje plynový kotel. Byt je vybaven bezpečnostními dveřmi III. stupně. S jistotou oceníte také dostatek úložných prostor – vestavěné skříně na míru v obou pokojích a ve vstupní chodbě. Navíc je možné využívat také kolárnu v přízemí domu.

Výhodou této lokality je kompletní občanská vybavenost. V docházkové vzdálenosti se nachází mateřské a základní školy, pošta, poliklinika, lékárna, obchody, dětská hřiště, kulturní místa atd. Pro volnočasové aktivity můžeme doporučit místní cyklostezky, tenisové kurty, sportovní centrum či fotbalové hřiště a milovníci přírody by si neměli nechat ujít park Hřebeny nebo nedalekou oboru Daliborka a Zvolskou skálu. Blízkost řeky nabízí možnost rybaření.

Ke stanici metra Smíchovské nádraží se dostanete MHD za 12 minut, přičemž zastávka autobusu je jen přibližně 100 m od domu. Autem dojedete na dálnici za 4 minuty, letiště Václava Havla je vzdáleno 20 minut jízdy a obchodní centrum Nový Smíchov 15 minut.

Měsíční nájem 20 200 Kč + poplatky ve výši 4 600 Kč. Vratná kauce (30 tisíc) + provize RK (22 tisíc). Volné ihned.

Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti tohoto bydlení přesvědčit na vlastní oči. Těšit se na vás bude makléřka Lucie Chourová.

Pronájem byty 3+kk, 53 m², Zbraslav, Praha 5

Popis nemovitosti

Cena20 200 Kč za měsíc + poplatky
KategorieByty 3+kk
LokalitaZbraslavské náměstí 460, Praha - Zbraslav
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná53 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14246078
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.