Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem kompletně zrekonstruovaného bytu 3+kk a nádherným výhledem na Prahu, 79 m² , Pod Lipami, Žižkov

Pod lipami 2665/7, Praha - Žižkov

Pronájem, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
28 000 Kč za měsíc

+ 5000,- Kč poplatky + elektřina a plyn na nájemce

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu velmi pěkný byt 3+kk s lodžií, který se nachází v 7. patře samostatného panelového domu v ulici Pod Lipami na Žižkově. Byt prošel důkladnou rekonstrukcí, majitelé zcela změnili dispozice a vytvořili velký obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem (myčka, lednice s mrazákem, parní trouba) s barovým pultem, velkou koupelnu s rohovou vanou a sprchovým koutem a pračkou a sušičkou a 2 samostatné ložnice (rodičovská a dětská). Z obývacího pokoje projdete na zasklenou lodžii s výhledem do zeleně a na panorama Prahy. Díky oknům orientovaným na jihozápad proudí do bytu sluneční svit celý den. Všechna okna jsou vybavena i vnějšími žaluziemi. Během parného léta je můžete jednoduše stáhnout pomocí chytré mobilní aplikace a dosáhnout tak v pokojích stínu a příjemné teploty.
Obývací pokoj sousedí s hlavní ložnici, kde najdeme vestavěné skříně. Dětská ložnice je vybavena kvalitním nábytkem navrženým architektem a svoje zázemí zde mohou mít 2 děti a může zde přespat i návštěva.
Vestavěné skříně najdeme i v předsíni a k bytu náleží i menší sklep v suterénu domu. V domě je také k dispozici kočárkárna.
V okolí je veškerá občanská vybavenost, ZŠ je hned u domu, MŠ přes ulici, zastávka tramvaje Chmelnice je jen pár minut pěšky. V těsné blízkosti je i poliklinika, lékárna, pošta a čerpací stanice. Pokud rádi sportujete, určitě Vás potěší sportovní areál Pražačka s bazénem, posilovnou a tenisovými kurty. Děti jistě ocení rozsáhlý park Židovské pece s hřišti, kde se dá v zimě i sáňkovat. Jde zkrátka o velmi příjemné bydlení v klidné lokalitě, ideální pro rodiny s dětmi. Majitelé si v bytě nepřejí kočku nebo psa.

Pronájem kompletně zrekonstruovaného bytu  3+kk a nádherným výhledem na Prahu, 79 m² , Pod Lipami, Žižkov

Popis nemovitosti

Cena28 000 Kč za měsíc + 5000,- Kč poplatky + elektřina a plyn na nájemce
KategorieByty 3+kk
LokalitaPod lipami 2665/7, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná79 m²
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. květen 2024
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (1 m²)
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01746098
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD
zastávka TRAM 9, 11, 31 Chmelnice

Škola

Škola
ZŠ přímo v ulici

Školka

Školka
MŠ přímo v ulici

Bazén

Bazén
Sportovní areál Pražačka

Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová