Byt 3+kk 72 m2 + terasa 14,1 m2 + 2 par. stání, Strančice, Praha-východ

K Pískovně 664, Strančice

Pronájem, Byty 3+kk Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
pronajato

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte bydlení s moderním dispozičním řešením? Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu příjemně prosluněný byt 3+kk o výměře 72,2 m2 podlahové plochy a s terasou 14,1 m2, plus dvě venkovní stání. Jedná se o čerstvě dokončený rezidenční komplex. Byt se nachází ve 2. NP v domě, v němž jsou pouze 3 bytové jednotky.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou na míru a s francouzským oknem, kterým vstoupíte na prostornou terasu, dále ze dvou neprůchozích pokojů a dvou koupelen. Jedna koupelna disponuje sprchovým koutem a WC a vstupuje se do ní z chodby, druhá s vanou a WC je přímo propojena s jednou z ložnic.

K bytu náleží také komora o velikosti 3,9 m2, která se nachází v přízemí domu.

Výhodou jsou nízké provozní náklady a velkou přidanou hodnotou také dvě parkovací stání, která vám vždy zajistí snadné parkování. Topení vlastním plynovým kotlem s podlahovým vytápěním, podlahy jsou vinylové.

Moderní a zcela vybavená kuchyňská linka bude v bytě koncem měsíce března, rovněž také lustry. Součástí vybavení je sedací souprava, křeslo a komoda. Byt bude pro nové nájemníky připraven k nastěhování od 1. 4. 2023.

Kompletní občanská vybavenost – škola, školka, dětský i praktický lékař, fotbalové a tenisové hřiště, restaurace, obchody, lékárna, vlakové nádraží, cukrárna, kadeřnictví, kosmetika – to vše naleznete v krátké docházkové vzdálenosti. Místo nabízí velmi čisté ovzduší, nedaleký les i cyklostezky. Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy – autem 20 minut (15. km D1), vlakem 35 minut na Hlavní nádraží. Stanice vlaku je od domu vzdálena pouhých 5 minut chůze.

Nájem 22 tis. + poplatky, elektřina a plyn se převádí na nájemce. Předpokládané nastavení měsíčních záloh na elektřinu je 650 Kč a na plyn 3 500 Kč. Vratná kauce (30 tis.) + provize RK (22 tis.)

Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti tohoto bydlení přesvědčit na vlastní oči. Těšit se na vás bude makléřka Lucie Chourová.

Byt 3+kk 72 m2 + terasa 14,1 m2 + 2 par. stání, Strančice, Praha-východ

Popis nemovitosti

Cenapronajato
KategorieByty 3+kk
LokalitaK Pískovně 664, Strančice
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
Rok kolaudace2023
Rok výstavby2022
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (14 m²)
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Velmi úsporná B
91 kWh/m²/rok
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14236014
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.