Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prostorný slunný byt 4+kk / 91 m² + 2 terasy v Atriu Kobylisy

Čumpelíkova, Praha - Kobylisy

Pronájem, Byty 4+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Výtah
40 000 Kč za měsíc

+ poplatky 4.000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout dlouhodobý pronájem krásného tichého a dobře dispozičně řešeného bytu v projektu Atrium Kobylisy, pouhé 4 minuty od metra. Byt se nachází ve 2. patře nízké, pouze 4 patrové novostavby. Jižně orientovaný obývací pokoj spolu s kuchyňským koutem je přes 32 m2 velký. Přisedá k němu lodžie 10 m2 velká, orientovaná do klidného vnitrobloku. Prostorná kuchyňská linka je vybavená všemi spotřebiči zn Siemens, součástí je i vinotéka. Luxusní kamenná pracovní deska je na kuchyňské lince i dělícím pultu mezi obývací částí. Tři neprůchozí pokoje ( 14, 12, 11 m2) spojuje balkón vedoucí po celé šíři bytu. Koupelna je vybavená nadstandardně velkým sprchovým koutem. WC je samostatné. V bytě je podlahové topení. V technické místnosti naleznete dostatek úložného prostoru a je zde i pračka. Byt je zařízený kvalitním nábytkem. K bytu je možno si pronajmout až 2 parkovací stání v suterénu domu. K dispozici je i kolárna / kočárkárna. Poplatky spojené s užíváním bytu jsou cca 4.000 Kč včetně internetu. Elektřinu si na sebe převede nový nájemník. Kauce je ve výši 2 měsíčních nájmů. Provize RK je ve výši 1 měsíčního nájmu. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost, 3 MŠ, ZŠ, poliklinika, obchody. K nastěhování od května 2024. Doporučuji prohlídku.

Prostorný slunný byt 4+kk / 91 m² + 2 terasy v Atriu Kobylisy

Popis nemovitosti

Cena40 000 Kč za měsíc + poplatky 4.000 Kč
KategorieByty 4+kk
LokalitaČumpelíkova, Praha - Kobylisy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná91 m²
Plocha podlahová91 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Datum nastěhování1. květen 2024
Rok kolaudace2017
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (16 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08546097
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová