Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem plně vybaveného bytu 4+kk s lodžií, parkovacím místem a sklepem, projekt Vysočanský mlýn, Praha 9, ulice Odkolkova, BEZ PROVIZE RK

Odkolkova 1045/10, Praha - Vysočany

Pronájem, Byty 4+kk
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
44 900 Kč za měsíc

poplatky 11.700-13.500,-,- Kč/měs/2 osoby ( dle podlahové plochy bytu) včetně elektřiny. Internet na nájemce., včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Stačí jen přijít a můžete začít bezstarostně bydlet v nádherné lokalitě Prahy 9 - Vysočanech, 3 minuty chůze od stanice metra B – Vysočanská a vlakové stanice Praha – Vysočany (10 minut jízdy do centra města). Minimalizujete své prvotní náklady. Provizi za zprostředkování nájmu u nás nehradíte.

Máte na výběr z několika bytů (podlahová plocha 100-118 m²), které disponují vždy alespoň jednou lodžií anebo terasou. K bytu náleží sklepní kóje a je možné si pronajmout parkovacího stání.

Jedná se o moderně zařízený energeticky úsporný byt, který je připraven k okamžitému nastěhování. Byt je kompletně vybavený kuchyňskou linkou s kvalitními spotřebiči, prostornou koupelnou s vanou a/nebo sprchovým koutem a WC. Samozřejmostí je také vybavenost veškerým nábytkem, součástí jsou postele s kvalitními matracemi, gauč, televizor a dostatek promyšlených úložných prostor a nechybí ani pračka. Vybrané byty disponují rovněž luxusní samostatnou šatnou. Moderní technologie jako vzduchotechnika s rekuperací, která v létě dochlazuje a v zimě přitápí, je samozřejmostí. Tepelný komfort zajišťují také elektricky ovládané venkovní žaluzie, které jsou k dispozici ve většině bytů. Byt odemknete čipem nebo svým chytrým telefonem. Ve všech bytech je zajištěna příprava pro připojení vysokorychlostního internetu a digitální TV, stačí si vybrat tarif. K dispozici vám bude recepce, bezpečnostní ostraha v areálu a technická správa.

Nájemné 44.900 Kč, poplatky 11.700-13.500,- Kč/měs/2 osoby ( dle podlahové plochy bytu) včetně elektřiny. Elektřinu a vodu Vám pronajímatel vyúčtuje jednou ročně dle skutečné spotřeby. Internet na nájemce. Parkovací místo 2.300 Kč/měsíc.

Lokalita plná zeleně, možností sportovního a kulturního vyžití, s veškerou občanskou vybaveností, metro, vlak, tramvaje, nákupní Galerie Fenix, supermarkety Billa a Lidl, městský úřad, pošta, 02 arena, poliklinika, parky Podvinní (s psím hřištěm) a Zahrádky, divadlo Gong, cyklostezka, lanové městečko.

Bydlete bez starostí u profesionálního a zodpovědného pronajímatele. Přiložené fotografie jsou ilustrační a u konkrétního bytu mohou být malé odlišnosti.

Pronájem plně vybaveného bytu 4+kk s lodžií, parkovacím místem a sklepem, projekt Vysočanský mlýn, Praha 9, ulice Odkolkova, BEZ PROVIZE RK

Popis nemovitosti

Cena44 900 Kč za měsíc poplatky 11.700-13.500,-,- Kč/měs/2 osoby ( dle podlahové plochy bytu) včetně elektřiny. Internet na nájemce., včetně provize
KategorieByty 4+kk
LokalitaOdkolkova 1045/10, Praha - Vysočany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná126 m²
Plocha podlahová110 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování24. leden 2024
Rok kolaudace2023
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (13 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14446057
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Vlak

Vlak

MHD

MHD

Divadlo

Divadlo

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais