Nadstandardní moderně vybavený 5+kk, 137m² obytná plocha, 130m2 terasa s panorama výhledem na Prahu, sauna, vířivka, klima., 3 x park. stání, 3 x sklep

Litoměřická 833/19c, Praha - Prosek

Pronájem, Byty 5+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Skeletová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Výtah
rezervováno

8.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nadstandardní moderní světlý prostorný dispozičně prakticky řešený vybavený byt 5+kk (137 m2) s panoramatickým výhledem na Prahu s terasou mimořádné plochy (130m2) se zelení (s automatickou závlahou) okolo větší části bytu se saunou a vířivkou s jihozápadní orientací se dvěma koupelnami, klimatizací, třemi pevnými parkovacími stáními v podzemní garáži a třemi sklepy/komorami ve čtvrtém (posledním) podlaží kvalitně provedené stavby bytového domu z roku 2006 v ulici Litoměřická v klidné rezidenční části Prahy 9 v docházkové vzdálenosti na metro C (Střížkov).

Obývací pokoj s kuchyňským koutem (47 m2) a hlavní ložnice se šatním prostorem (21 m2) jsou s jihozápadní orientací (a vybaveny klimatizací) a se vstupy na terasu, stejně jako třetí ložnice/pracovna (11 m2) s orientací na severozápad a severovýchod, což je i orientace dalších dvou ložnic (dětských pokojů) – (15 m2) a (12 m2). Do všech místností (s výjimkou pracovny) se vchází z prostorné centrální haly (16 m2). Úložné prostory poskytuje komora s pračkou a sušičkou (3 m2).
Byt se nabízí včetně nábytku a zařízení (elektronika, svítidla, kompletní vybavení kuchyně, zahradní nábytek, gril, regály ve sklepích, atp.), které je na zobrazeno na fotografiích.

Velmi vysoký standard provedení reprezentuje např. dřevěná podlaha, dřevěná okna, dřevěné slunolamy na hraně terasy, bezpečnostní dveře, zabezpečovací systém, sanita, baterie a vybavení koupelen.

Mimo stanice metra tvoří alternativní dopravní spojení též několik linek autobusové dopravy č. 152, 177, 166, 182, 183, 201. V lokalitě je k dispozici velmi bohatá a pestrá občanská vybavenost - mateřská škola a základní škola přes ulici, gymnázium, poliklinika Prosek, obchody, pošta, restaurace, kavárny v těsné blízkosti, minimarket potravin přes ulici, Lidl, Kaufland a dále i velké množství kulturního a sportovního vyžití jako např. Park Přátelství (park o rozloze 8,5 ha u metra Prosek), Prosecké skály, Ďáblický háj, Park Podvinní, bobová dráha Prosek, OC Letňany - zimní stadion, tenisové kurty, plavecký bazén, OC Harfa – metro Vysočanská, Big Wall horolezecká stěna ve Vysočanech.

Nájemné činí 65.000 Kč. plus poplatky 8.000 Kč. (voda, topení, odvoz odpadu, výtah, a další.) Kauce ve výši dvou nájmů. Odměna pro realitní kancelář jeden měsíc nájemného + DPH.

Nadstandardní moderně vybavený 5+kk, 137m² obytná plocha, 130m2 terasa s panorama výhledem na Prahu, sauna, vířivka, klima., 3 x park. stání, 3 x sklep

Popis nemovitosti

Cenarezervováno 8.000 poplatky + elektřina + internet, + provize RK
KategorieByty 5+kk
LokalitaLitoměřická 833/19c, Praha - Prosek
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná267 m²
Plocha podlahová137 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2006
Rok výstavby2006
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (130 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
71 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky11046010
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg