Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem až 7 kanceláří u metra Florenc, 150 m², Praha - Karlín

Ke Štvanici 656/3, Praha - Karlín

Pronájem, Kanceláře
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Skeletová
  • Kanceláře
12 000 Kč za měsíc

cena kanceláře je 839 Kč/m² vč. nákladů za energie, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Pokud hledáte reprezentativní místo pro Vaše podnikání, kde se budete Vy i Vaši obchodní partneři cítit příjemně, mohla by Vás zaujmout příležitost pronájmu 1 - 7 samostatných kanceláří v administrativní budově Diamond Point na rozhraní Karlína a Nového města. Kanceláře jsou ve 4. patře, mají výměru od 16 m² do 25 m² a výhled západním směrem na budovu Ministerstva zemědělství. Výše měsíčního nájemného jedné kanceláře včetně nákladů za energie je od 12.000 Kč. Ke kancelářím je možné pronajmout si omezené množství parkovacích míst v suterénu budovy. V patře jsou k dispozici 4 zasedačky pro 15 - 40 lidí. Jejich využívání je možné po dohodě za předem domluvených finančních podmínek. Do jedné kanceláře se vejde podle uspořádání stolů až 7 pracovníků.
Úspěšný projekt Diamond Point nabízí vše, co potřebujete pro Váš spokojený business. Exteriér i interiér odpovídají skvělé architektonické a technické úrovni, přičemž se budova může pochlubit unikátními designovými recepcemi od českého architekta světového formátu Bořka Šípka. Jako nájemci se můžete ze společné terasy v 8. patře pokochat výhledy na Letnou, centrum Prahy, Pražský hrad, řeku Vltavu a ostrov Štvanici. Terasu současně můžete využít jako příjemné místo pro jednání s obchodními partnery nebo k odpočinku během náročného dne.
Administrativní budova Diamond Point se nachází na rozhraní Prahy 8 – Karlín a Prahy 1 naproti hotelu Hilton, což budově zaručuje vynikající viditelnost a prestiž. Útulná a rychle se rozvíjející lokalita profituje z vynikající dostupnosti městské hromadné dopravy - tramvajové zastávky, autobusového nádraží a stanice metra Florenc (B a C). Dále z přímého napojení na magistrálu a výhodného spojení se všemi směry. Rozvinutá infrastruktura a těsná blízkost historického centra Prahy jsou dalšími výhodami, které projekt nabízí. Parkování v podzemních garážích budovy je možné na základě volných kapacit. Případně v okolních ulicích.
Měsíční poplatky za služby a energie jsou ve výši 3 993,- Kč. V ceně poplatků je zahrnut standardní provoz budovy, vytápění, odvoz odpadu a údržba, ostraha, spotřebovaná voda. Poplatky za užívání společných prostor jsou 2800,- Kč na osobu. V ceně je zahrnuto - využití kuchyněk, sociálního zařízení, tiskárny, wifi, jednacích místností, recepce, úklid kanceláře. Jistota (kauce) je závisí na množství pronajatých kanceláří a na výši celkového měsíčního nájemného. Provize realitní společnosti činí 10.000,- Kč vč. DPH. Kanceláře jsou pronajímány bez vybavení. Fotografie vybavených kanceláří slouží pouze pro inspiraci.

Další informace Vám rádi zodpovíme na osobní schůzce přímo v prostoru kanceláří.

Pronájem až 7 kanceláří u metra Florenc, 150 m², Praha - Karlín

Popis nemovitosti

Cena12 000 Kč za měsíc cena kanceláře je 839 Kč/m² vč. nákladů za energie, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieKanceláře
LokalitaKe Štvanici 656/3, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná150 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování1. prosinec 2023
Rok výstavby2006
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14439980
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness