Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem 552m2 MODERNÍCH kancelářských prostor v lokalitě Pankrác

Pikrtova 1737/1a, Praha - Nusle

Pronájem, Kanceláře
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Skeletová
  • Kanceláře
18 EUR za m²/měsíc

178CZK/m2/služby VČETNĚ SPOTŘEBY EL.EN, bez poplatků, + provize RK, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

V moderní budově na Pankráci se nachází kancelářské prostory, které vytvářejí inspirativní pracovní prostředí pro firmy všech velikostí. Architektura budovy reflektuje aktuální designové trendy a využívá špičkového materiálu, což propůjčuje celému komplexu sofistikovaný a profesionální vzhled.
Kancelářské prostory v této budově jsou koncipovány s ohledem na efektivitu práce a pohodlí zaměstnanců. Otevřený koncept propojuje různé oddělení a týmy, podporuje týmovou spolupráci a kreativitu. Současně jsou k dispozici také soukromé místnosti pro klidné práce a meetingové místnosti vybavené moderní audiovizuální technikou.
Velké okenní plochy zajistí dostatek přirozeného světla a nabídnou úchvatný výhled na okolní město. Ergonomický nábytek a moderní vybavení přispívají ke komfortu a produktivitě pracovníků. Každý detail prostoru je pečlivě promyšlen, aby podporoval efektivní pracovní prostředí.
Výhodou této budovy je také strategická lokalita na Pankráci, což zajišťuje vynikající dostupnost městskou hromadnou dopravou i autem. V blízkosti se nachází obchody, restaurace a další služby, které jsou přístupné pro zaměstnance i návštěvníky.
Pro doplnění firemního života je v budově k dispozici moderní kantýna La FRESCA a kavárna zasedací místnost pro firemní akce a školení.
Parkování včetně podzemních parkovacích míst je samozřejmostí, což zajišťuje pohodlný přístup k budově pro všechny zaměstnance. Bezpečnostní opatření včetně moderního bezpečnostního systému garantují klidné pracovní prostředí.
Celkově lze říci, že kancelářské prostory v této moderní budově na Pankráci nejen splňují veškeré pracovní potřeby, ale také přinášejí prvotřídní pracovní prostředí pro rozvoj firem a posílení firemní kultury.

Pronájem 552m2 MODERNÍCH kancelářských prostor v lokalitě Pankrác

Popis nemovitosti

Cena18 EUR za m²/měsíc 178CZK/m2/služby VČETNĚ SPOTŘEBY EL.EN, bez poplatků, + provize RK, cena k jednání
KategorieKanceláře
LokalitaPikrtova 1737/1a, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná600 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaKomerční
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
Výtahano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08549007
Kontaktovat makléře