Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Svitavy - ordinace, komerční prostory na Hraniční – zdravotnický dům

Hraniční, Svitavy - Předměstí

Pronájem, Kanceláře
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Kanceláře
11 000 Kč za měsíc

+ služby

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu ordinaci ve známém zdravotnickém zařízení na ulici Hraniční. Ordinace je situovaná v přízemí, s bezbariérovým vstupem. Lze ihned využívat po úpravách dle potřeby. Ale jinak vše technicky v pořádku. Budova byla postavena v roce 1996 a je v dobrém udržovaném stavu. Prostory ordinace/komerčních prostor mají podlahovou plochu 68,3 m2. A skládají se z čekárny, ordinace, sesterny, hygienického zařízení a šatny. Čekárna má svůj vlastní vchod z chodby. Sociální zařízení pro pacienty jsou společné na chodbě. Ordinace má své vlastní zařízení formou wc a sprchového koutu.
Tyto prostory jsou možné i rekolaudovat na bytovou jednotku 3+kk. Je zde na více místech vyvedena voda a odpady, lze tak řešit dispozici s velkou variací.
Jednotka je vytápěna vlastním plynovým kotlem, napojeným na ústřední topení. Orientace jednotky je na východ. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Svitavy -  ordinace, komerční prostory na Hraniční – zdravotnický dům

Popis nemovitosti

Cena11 000 Kč za měsíc + služby
KategorieKanceláře
LokalitaHraniční, Svitavy - Předměstí
OkresSvitavy
Plocha užitná68 m²
Plocha podlahová68 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Bezbariérovýano
Výtahano
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05449089
Kontaktovat makléře
Ing. Matěj Vítek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-matej-vitek
IČ: 74400720

Matěj Vítek vystudoval fakultu stavební na Vysokém učení technickém v Brně. Svůj vztah k realitám si začal budovat již při studiu, kdy byl zaměstnán v kanceláři odhadce nemovitostí. Po škole nastoupil do mezinárodní firmy výrobce ocelových hal. V této práci měl na starost obchodní činnost a zákaznický servis, kde získal cenné zkušenosti s jednáním s lidmi a schopnost reagovat na jejich potřeby a přání. V roce 2012 započal spolupráci s CENTURY 21 a díky propracovanému systému školení a zkušenostmi v předešlém zaměstnání se rychle zapracoval a jeho makléřské vzdělávání pokračuje. V roce 2016 získa ocenění jako 2. nejlepší makléř celé sítě CENTURY 21. Matěj Vítek mluví krom mateřského jazyka také anglicky. Momentálně se specializuje na prodej bytů a domů v Brně a severně od Brna. Také se věnuje rychlému výkupu a dražebním příležitostem.

Kontaktovat makléře
bgIng. Matěj Vítek