Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem sdíleného komerčního prostoru s celkovou plochou 63m2, Hybešova, Brno

Hybešova, Brno - Staré Brno

Pronájem, Obchodní prostory
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Obchodní prostory
7 500 Kč za měsíc

+ služby + provize RK 9 000 Kč + kauce 10 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu sdílení komerčního prostoru, který má celkovou podlahovou plochu kolem 63m2. Prostor sestává ze dvou místností, z nichž jedna je v současné chvíli využívaná jako prodejna luxusního spodního prádla, druhá jako kadeřnictví se dvěma kadeřnickými místy. V zadních prostorách je technické zázemí, kuchyňský prostor, toaleta a sklad s plochou 7m2 se suterénním okýnkem.
Prostory byly před dvěma lety zrekonstruovány, nová elektřina, světla, podlahy, výloha. Vstup je přímo z ulice Hybešova, v blízkosti Nových Sadů.
Celkové prostory nejsou pro současnou nájemnici plně využité. Pokud hledáte obdobné prostory např. pro kadeřnické služby, manikúru, pedikúru, obchůdek, či jinou vhodnou činnost, ozvěte se. Je na domluvě, jakou plochu, uspořádání, či úpravy prostoru zvolíte, aby oboustranně vyhovovaly. Pronájem, služby a kauce dle využitého prostoru po dohodě.

Pronájem sdíleného komerčního prostoru s celkovou plochou 63m2, Hybešova, Brno

Popis nemovitosti

Cena7 500 Kč za měsíc + služby + provize RK 9 000 Kč + kauce 10 000 Kč
KategorieObchodní prostory
LokalitaHybešova, Brno - Staré Brno
OkresBrno-město
Plocha užitná63 m²
Plocha podlahová63 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování1. březen 2024
Elektřina230V
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05449086
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková