Pronájem pokoje 16 m2, ulice Královopolská

Královopolská 1083/78, Brno - Žabovřesky

Pronájem, Pokoj Pronajato
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Terasa
pronajato

+ provize včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

We are proud to offer a spacious room to rent of 16 m2 in a newly built family house with a garden in a desired location in the town of Žabovřesky. The room has a private bathroom with shower and toilet. It is equipped with furniture (beds with mattress, storage space, desk, safe). In the family house there are a total of 4 such rooms, which have a shared fully equipped kitchen, including new built-in appliances and other equipment (fridge, microwave, ceramic hob, oven, dishes and toaster). The house has a laundry room with washing machine, dryer and living room with TV. Furthermore, a cleaning room with vacuum cleaner, cleaning tools, iron, ironing board, clothes dryers. Other equipment in agreement with the owner. There is also a beautiful quiet garden in the courtyard with an area of about 100 m2.
Great accessibility to public transport (transport hub) 50m from the house, shopping center 180 m, pharmacy and doctor about 180 m, technology park VUT 750m (2 minutes by car, 4 minutes by bike, 6 minutes by bus, 12 minutes on foot). Brno's cycling route is just right in front of the house. Walking distance from restaurants and wine bars.

The rent, including utilities and internet connection, is CZK 8,800, the refundable deposit is CZK 17,000 and the commission is CZK 8,800 + 21% VAT.
The room is available from October 20, viewings are available now.

Nabízíme k pronájmu pokoj o výměře 16 m2 v novostavbě rodinného domu se zahradou v žádané lokalitě městské části Žabovřesky. Pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Je vybavený nábytkem (postele s matrací, úložné prostory, psací stůl, sejf). V rodinném domě se nachází celkem 4 takové pokoje, které mají společnou kompletně vybavenou kuchyni včetně nových vestavěných spotřebičů a dalšího vybavení (lednice, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, trouba, nádobí a toustovač). V domě je k užití prádelna s pračkou, sušárna a společenská místnost s TV. Dále úklidová místnost s vysavačem, úklidovým nářadím, žehličkou, žehlicím prknem, sušáky na prádlo. Ostatní vybavení po dohodě s majitelem. Rovněž je pro všechny k dispozici krásná klidná zahrada ve vnitrobloku o výměře cca 100 m2.

Přímo před domem vede cyklotrasa. Dostupnost MHD (dopravní uzel) 50m od domu, nákupní středisko 180 m, lékárna a lékař cca 180 m, technologický park VUT 750m (autem 2 minuty, na kole 4 minuty, busem 6 minut, pěšky 12 minut). Restaurace a vinárny cca 150 - 200m.

Nájemné včetně energií a připojení k internetu činí 8.800 Kč, vratná kauce 17.000 Kč a provize 8.800 Kč + 21%DPH.
Pokoj je k dispozici od 20.10., prohlídky jsou možné již nyní.

Pronájem pokoje 16 m2, ulice Královopolská

Popis nemovitosti

Cenapronajato + provize včetně právního servisu
KategoriePokoj
LokalitaKrálovopolská 1083/78, Brno - Žabovřesky
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná16 m²
Plocha podlahová16 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky082-16-311
Kontaktovat makléře