Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Dům 5+1 (225 m2)/ G / 2xT (30 m2)/ Zahrada (450 m2), Ke Znaku, Praha - Klánovice

Ke znaku 770/26, Praha - Klánovice

Pronájem, Rodinné domy Pronajato
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Terasa
pronajato

bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

V krásné lokalitě v těsné blízkosti přírody, Praha – Klánovice, nabízíme k pronájmu prostorný, jednopatrový, rodinný dům 5+1 (225 m2), se třemi koupelnami, dvěma terasami a zahradou o velikosti 450 m2. K pronájmu patří jedno garážové stání v domě, dále je zde možnost parkování před domem. Dům je vytápěn plynovým kotlem odkud pochází teplá voda, studená voda i odpad je od PVK, a.s. Přízemí je vytápěno podlahovým topením, taktéž všechny koupelny v patře mají zavedeno podlahové topení. Celý dům je zabezpečen alarmem. Rodinný dům přiléhá k druhé polovině rodinného domu se samostatným vstupem, část u vchodu a vjezdu k domu a u zahrady bude oddělen menším plotem.


V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj (49,35 m2) s krbem, samostatná kuchyně, pracovna / pokoj pro hosty, koupelna se sprchou a s toaletou. V prvním patře najdete hlavní ložnici (30,96 m2) s en-suite koupelnou, šatnou a terasou (12,09 m9), dále dva pokoje (jeden pokoj má komoru), hernu / pracovnu, a koupelnu s vanou a toaletou, viz plány domu ve fotografiích.

Rodinný dům se nabízí k pronájmu nezařízený a je k dispozici k nastěhování ihned.


Přednosti domu:
- Kuchyňská linka s novými spotřebiči: elektrická sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka na nádobí, velká americká lednice s mrazákem. Pračka se sušičkou je umístěna v komoře / technické místnosti. V celém domě je nainstalovaný centrální vysavač, který pro svou praktičnost ocení nejen alergici.

- V chladnějších měsících si můžete v obývacím pokoji přitopit krbem. Z obývacího pokoje je vstup na terasu a dále do zahrady s krásnými vzrostlými stromy.

- Dům nabízí velké množství vestavěných skříní a úložných prostor.

- Šetrnější spotřebu vody zajišťuje studna na zalévání zahrady.

- Lokalita:
* Krásná příroda v Klánovicích, přírodní park Klánovice – Čihadla, láká pro rozmanité procházky a cyklistické vyjížďky. V Klánovicích se nachází víceúčelové sportoviště (street basket, volejbal, nohejbal, florbal, badminton nebo stolní tenis), tenisové hřiště, venkovní koupaliště a další;
* Veškerá občanská vybavenost: ZS, MŠ, lékaři, obchody s potravinami, restaurace, kavárny;
* Autobus jezdí k metru na Černý most, vlaková zastávka Praha-Klánovice jezdí na Masarykovo nádraží.


Nájemné 53 000 Kč, + poplatky za vodné a plyn 12.000 Kč, převod elektrické energie na nájemce (cca kolem 4.000 Kč). Nájemník si dále hradí internet. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmu. Odměna pro realitní kancelář jeden měsíc nájemného plus DPH. PENB není k dispozici, proto je uváděna třída G.

Vřele doporučujeme tento prostorný dům v těsné blízkosti krásné přírody; pro prohlídky či více informací volejte makléři +420 725 293 228.

Dům 5+1 (225 m2)/ G / 2xT (30 m2)/ Zahrada (450 m2), Ke Znaku, Praha - Klánovice

Popis nemovitosti

Cenapronajato bez poplatků
KategorieRodinné domy
LokalitaKe znaku 770/26, Praha - Klánovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná219 m²
Plocha podlahová219 m²
Plocha pozemku620 m²
Plocha zastavěná97 m²
Plocha zahrady450 m²
Užitná plocha přízemí97 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (30 m²)
Elektřina400V
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky11037027
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA