Rodinný dům 4+1 s pozemkem 594 m2, Světice u Říčan

Světice 217

Pronájem, Rodinné domy Pronajato
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie, Terasa
  • Sklep
pronajato

+ 6 000 Kč poplatky

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k pronájmu příjemně prosluněný dům 4+1 o výměře 87 m2 se zastřešenou terasou, lodžií a terasou v patře, zastřešeným bazénem a samostatně stojícím zatepleným domkem v zahradě, který můžete využít mimo jiné třeba jako pracovnu.
Skládá se z předsíně, kuchyně (americká lednice, trouba, mikrovlnka, myčka, elektrická varná deska), koupelny s toaletou a sprchovým koutem, z obývacího pokoje s krbovými kamny, ze kterého vstoupíte na prostornou zastřešenou terasu, a z dětského pokoje. Ve druhém podlaží naleznete dvě menší ložnice, terasu a lodžii. V horkých dnech lze využít klimatizaci. Dům nabízí velkorysé úložné prostory, vestavěné skříně, dva zahradní domky, sklep a technickou místnost. Vytápění pomocí elektrokotle 12kW, regulace vytápění díky systému chytré domácnosti Honeywell Evohome.
IS: voda z veřejného řádu + studna, elektřina, kanalizace řešena domácí ČOV (vývoz 1-2 do roka, udržování chodu pomocí domácí chemie).
Dům je situovaný v klidné zástavbě s malebným výhledem na les a pole, kde můžete sledovat srnky i zajíce.
Součástí nabídky je i zahrada s bazénem 6x3m, s ohřevem pomocí tepelného čerpadla. Udržování chodu bezchlorovou chemií. Písková filtrace, UV lampa + posuvné zakrytí bazénu.

V místě se nachází základní škola, soukromá základní škola a gymnázium Navis, školka, fotbalové hřiště, potraviny. Kompletní občanskou vybavenost naleznete v Říčanech, které jsou vzdáleny 4 km. Prostředí nabízí čisté ovzduší, nedaleký les i cyklostezky. Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy – autem 20 minut (15. km D1), vlakem 30 minut na Hlavní nádraží. Stanice vlaku je od domu vzdálena pouhých 7 minut chůze. Neváhejte a přijďte se o jedinečnosti tohoto bydlení přesvědčit na vlastní oči.
Nájem 25 tis. + 6 tis. poplatky, provize + vratná kauce ve výši dvou nájmů. Volné ihned.
Těšit se na Vás bude makléřka Lucie Chourová.

Rodinný dům 4+1 s pozemkem 594 m2, Světice u Říčan

Popis nemovitosti

Cenapronajato + 6 000 Kč poplatky
KategorieRodinné domy
LokalitaSvětice 217
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná87 m²
Plocha pozemku594 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (13 m²)
Lodžieano (4 m²)
Bazénano (20 m²)
Sklepano (3 m²)
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
PENB nedodán G
Stav zakázkyPronajato
Číslo zakázky14227131
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.