Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Pronájem skladovacích prostor 40m2, ul. Hlavní, Brno

Hlavní, Brno

Pronájem, Sklady
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Sklady
12 000 Kč za měsíc

včetně služeb + kauce 10 000,- + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k pronájmu sklepní prostory, s celkovou plochou cca 40m2, které lze využít jako skladovací, k provozování e shopu, drobných služeb, či jiných klidných aktivit. Vstup je samostatnými vchodovými dveřmi, přístup do pronajímaného prostoru dolů po schodišti. Prostory jsou uzamykatelné, součástí je přístup k toaletám. Nájem je včetně služeb (elektřina, voda, topení). Parkování možné před hlavními vchodovými dveřmi. Tyto komerční prostory se nachází v centru městské části Komín. Pokud vás nabídka zaujala, volejte makléři pro více informací, či prohlídku.

Pronájem skladovacích prostor 40m2, ul. Hlavní, Brno

Popis nemovitosti

Cena12 000 Kč za měsíc včetně služeb + kauce 10 000,- + provize RK
KategorieSklady
LokalitaHlavní, Brno
OkresBrno-město
Plocha užitná40 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05439686
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková