Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, byt 3+kk/T/P, 63 m², Turnov, Vrchhůra

Slunečná 2367, Turnov

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Skeletová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme v exkluzivním zastoupení prodej prvního bytu ze šesti v novostavbě bytového domu. Byt je slunný a vzdušný o dispozici 3+kk s prostornou terasou o ploše 9 m2, který se nachází ve 2. patře novostavby v Turnově, lokalita Vrchhůra. K bytu náleží 1 parkovací stání na oploceném dvoře. Dostatek světla je zajištěn orientací bytu na jih/jihozápad. Celková plocha bytu je 63 m2 (vč. terasy) a jsou zde 2 samostatné pokoje a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Terasa je přístupná ze 2 pokojů a nabízí překrásný výhled na Valdštejn, Trosky a hvězdárnu. Koupelna je moderně a elegantně zařízena, disponuje sprchovým koutem, dvojumyvadlem, topným žebříkem a oknem. Samostatné WC. Praktické zádveří. Terasa je přístupná ze 2 pokojů. Dům je vytápěn úsporným centrálním plynovým kotlem se zásobníkem na teplou vodu. V bytě je podlahové teplovodní topení. Celkové náklady na energie se odhadují okolo 3.500,- Kč měsíčně / byt.

Příslušenstvím k bytu je společná kočárkárna v přízemí. 1 parkovací stání na oploceném parkovišti u domu. Připojení k internetu zajišťuje firma Pamico.

Ze všech pokojů je krásný nerušený výhled do zeleně, na Kozákov, na Ještěd a blízké okolí. Poloha domu je výhodná svou dostupností do Liberce (25 km), do Mladé Boleslavi (30 km), Prahy (75 km), Hradce Králové (70 km). V blízkém okolí domu najdeme obchodní centrum, zastávku autobusu, bazén, gymnázium, tenisovou halu. Centrum města s veškerou občanskou vybaveností je vzdáleno 1 km.

Lokalita je významná také svou dostupností sportovního vyžití, například cyklotrasy Českého ráje, sjezdové lyžování, vodní sporty na Jizeře, turistické a běžecké trasy, bazén, koupaliště, inline dráha a další.

Dům je zkolaudovaný a byty jsou připravené k předání. K prodeji je v tomto domě celkem 5 bytů. Více informací u makléře.

Prodej, byt 3+kk/T/P, 63 m², Turnov, Vrchhůra

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+kk
LokalitaSlunečná 2367, Turnov
OkresSemily
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2023
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (9 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12631108
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Autobus

Autobus

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Nemocnice

Nemocnice

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Bazén

Bazén

Ing. Michaela Ciešláková
CENTURY 21 Partner Liberec
+420 732 857 253
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-michaela-cieslakova
IČ: 88157857

Zkušenosti získané v zahraničí v oblasti obchodu a služeb a pětileté působení v bance v oblasti firemní klientely zúročuji ve své práci realitního makléře již 10 let. Empatie a nasazení vedoucí ke spokojenosti klientů mě naplňují energií a radostí. A také se neustále utvrzuji v tom, že partnerský přístup je jediný správný způsob jak prodej či pronájem nemovitostí zprostředkovávat. Velmi ráda poradím a pomohu každému, kdo uvítá služby zkušeného profesionála.

Kontaktovat makléře
bg