Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku 591 m², Libice nad Cidlinou, okr. Nymburk

Hellichova, Libice nad Cidlinou

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
3 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi stavební pozemek o výměře 591 m², který se nachází v zástavbě rodinných domů v ulici Hellichova, Libice nad Cidlinou, okres Nymburk. Obec Libice nad Cidlinou je v blízké vzdálenosti od lázeňského města Poděbrady (cca 5 km). Příjezd k pozemku je zajištěn z veřejné komunikace (zámková dlažba) včetně vybudovaného veřejného osvětlení. Okolí je upravené, čisté, klidné a vhodné pro rodiny s dětmi. Na hranici pozemku se nachází elektrická, vodovodní a kanalizační přípojka. Pozemek je rovinatý a částečně oplocen, lze na něm postavit až třípodlažní rodinný dům včetně podkroví.

V obci je následující vybavenost, tj. ZŠ (9-ti letá), MŠ, obchod, řeznictví, obecní úřad, kulturní dům, pošta, restaurace, dětské a fotbalové hřiště, jezero atd. Obec pořádá či organizuje zábavu pro dospělé i děti, a to například čarodějnice, plesy, vinobraní, masopust, posvícení apod. Výborná dopravní dostupnost - autobusové zastávky, vlaková stanice a v blízkosti dálnice D11. Cesta do Prahy automobilem na Černý Most trvá cca 30 minut. Libice nad Cidlinou spadají pod nedaleké město Poděbrady, kde je veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu o prohlídku či o více informací mne prosím kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 591 m², Libice nad Cidlinou, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cena3 990 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHellichova, Libice nad Cidlinou
OkresNymburk
Plocha pozemku591 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceDlážděná
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12033023
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Obchod

Obchod

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová