Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinné domy, 110 m² pozemek 218 m2 - Bělkovice-Lašťany

Bělkovice-Lašťany 301

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Ve výstavbě
  • Nízkoenergetický
  • Parkovací stání
7 399 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme vám k prodeji dům v projektu „Forest rezidence“ v exkluzivní lokalitě obce Bělkovice-Lašťany mezi Olomoucí a Šternberkem. Na skvělé adrese najdete výjimečný domov a vše, co k životu potřebujete. Nevšedně řešený projekt jsme ušili na míru klientům, kteří se nechtějí vzdálit daleko od města, a rádi by využívali veškeré výhody rodinného domu a kompletní občanské vybavenosti v okolí. Výstavbou vzniknou tři nízkonákladové dvoupodlažní domy o dispozici 3+kk a 4+kk se zahradami.

Dům o dispozici 4+kk je navržený v energeticky úsporné třídě A+ pasivní dům, která přináší novým majitelům výrazné ušetření nákladů na provoz. Dvoupodlažní dům se zahradou je umístěný na pozemku o výměře 218 m2. Nabízí dispozičně řešené moderní a pohodlné bydlení odpovídající současným trendům bydlení. Domy budou disponovat i společným dvorem pro parkování s nabíječkou na elektromobily a zázemím.

Po vstupu do domu vás přivítá prostorné zádveří, otevřený obývací pokoj s kuchyňským koutem vám poskytne ideální místo pro setkávání a relaxaci. Schodiště vás zavede do druhého nadzemního patra, kde se nachází dva dětské pokoje a ložnice, koupelna s vanou. Každý detail této dispozice byl promyšlen tak, aby vyhovoval potřebám moderní rodiny.

Jednotky jsou vystavěny kvalitními materiály a prakticky dispozičně řešeny vč. terasy pro posezení nebo místa na zahradě pro vířivku i oplocený výběh pro mazlíčky. Všechny bytové jednotky mají kompletně dokončenou koupelnu i WC, interiéry jednotek jsou včetně interiérových dveří a finálních povrchů.

Projekt je šetrný k životnímu prostředí, kromě výhod energetické třídy A+ a pasivního domu využívá také fotovoltaické elektrárny pro produkci elektrické energie. Pro vytápění těchto domů využíváme tepelné čerpadlo, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění. Domy jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi, jako je rekuperace vzduchu, podlahové vytápění v celém domě a kvalitní obvodové zdivo s nadstandardním zateplením. To znamená, že náklady na provoz budou velmi nízké. Součástí ceny je také srovnání terénu, oplocení a vydláždění příjezdové cesty.

Domy je možné kompletně dokončit na klíč včetně veškerého vybavení s důrazem na design a drobné detaily. Plánované zahájení výstavby je na začátku roku 2024 s očekávaným dokončením v polovině roku 2025, předpokládá se i dříve.

Ke každému domu Vám nabízíme exkluzivní financování za nejvýhodnějších podmínek na trhu s možností snížení úrokové sazby i v průběhu fixace. Celý proces koupě a financování převezmeme, zajistíme tak hladký průběh a minimalizujeme nežádoucí komplikace.

Jedná se o unikátní projekt v zástavbě novějších domů u lesa, pokud tedy hledáte krásné klidně bydlení s dostatkem prostoru a nízkými náklady na provoz, pokud vás tento projekt zaujal, doporučujeme nás co nejdříve kontaktovat, abyste mohli získat svůj ideální domov, který přizpůsobíme vašim potřebám.

forestrezidence.cz

Prodej, Rodinné domy, 110 m² pozemek 218 m2 - Bělkovice-Lašťany

Popis nemovitosti

Cena7 399 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaBělkovice-Lašťany 301
OkresOlomouc
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná110 m²
Plocha pozemku218 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2025
Rok výstavby2024
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
Mimořádně úsporná A
57 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15442003
Kontaktovat makléře