Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 253 m2, pozemek 592 m2 Brodce nad Jizerou

Školní, Brodce

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Garáž
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme Vám k prodeji prakticky řešený rodinný dům o dvou bytových jednotkách v žádané a klidné lokalitě Brodce nedaleko Benátek nad Jizerou a Mladé Boleslavi. Lokalita je velice dobře dostupná autem z Prahy za 20 minut nebo Mladé Boleslavi za 10 minut. Obec disponuje občanskou vybaveností včetně školy, školky a obchodu, restaurace a pošty.

Předmětem prodeje je kompletně zrekonstruovaný přízemní rodinný dům se sedlovou střechou v klidné ulici rodinných domů na ulici Školní. Nemovitost disponuje vnitřní užitnou plochou 253 m2 se dvěma bytovými jednotkami o dispozici 3+kk a další samostatnou bytovou jednotkou 1+kk se sociálním zařízením při vchodu ze dvora. V případě potřeby je možné jednotky jednoduše propojit a dispozici tak rozšířit na 4+kk se dvěmi koupelnami.

V přízemí přední části domu se nachází prostorná koupelna s kombinovaným sprchovým koutem vč. vany, místem pro pračku, samostatné WC, prostorná kuchyně se spíží a dva samostatné pokoje. Ze vstupní chodby se dostaneme do suterénu, kde je umístěn automatizovaný ekologický kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů a kombinovaný bojler.

Samostatná jednotka při vstupu ze dvora disponuje vlastní koupenou se sprchovým koutem, odděleným WC a prostorným pokojem.

Přímo za obytnou částí domu se nachází stodola o výměře 81 m2, aktuálně využívaná jako prostor pro parkování, nicméně je možné ji zrekonstruovat a upravit tak dispozici domu o prostor vhodný k bydlení i podnikání, například na provozování autodílny, sezónního občerstvení u cyklostezky, případně na výstavbu dvou bytových jednotek se samostatným vchodem. O parkovací prostor však nepřijdete, součástí objektu je samostatná garáž s vjezdem z ulice, dále se zde nachází i dílna. Podkroví domu je v současné chvíli nevyužívané, ale je možné jej jednoduše přizpůsobit také k bydlení.

Dům před třemi lety prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala zateplení, vybudování nové střechy, rozvodů elektřiny a přípojku kanalizace.

Toto místo obklopují krásné lesy pro rodinné procházky a výlety. Můžete tak využívat veškerých výhod rodinného domu a kompletní občanské vybavenosti v dojezdové vzdálenosti hlavního města.

Kontaktujte nás co nejdříve pro více informací a rezervaci prohlídky.

Prodej rodinného domu 253 m2, pozemek 592 m2 Brodce nad Jizerou

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieRodinné domy
LokalitaŠkolní, Brodce
OkresMladá Boleslav
Velikost4 pokoje
Plocha užitná253 m²
Plocha pozemku592 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky15432167
Kontaktovat makléře