Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD, 238 m², pozemek 625 m², Hradištko – Kersko

Hradištko 17

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
5 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi z části obytný a zrekonstruovaný zděný rodinný dům o dispozici 4+1 s navazující původní stavbou před rekonstrukcí o celkové ploše 238,5 m² a výměrou pozemku 625 m² v obci Hradištko – Kersko, okres Nymburk. Obytná část rodinného domu 4+1 nabízí dvě podlaží s celkovou užitnou plochou 166,6 m² a má nová plastová okna, střešní dřevěná okna, rozvod elektřiny, vody a odpadu apod. Původní nezrekonstruovaná stavba RD nabízí jedno podlaží o dispozici 2+kk (71,9 m²) a možnost půdní vestavby, viz půdorysy pro představu. Lze tedy objekt přizpůsobit na dvougenerační bydlení nebo přizpůsobit na bydlení spojené s podnikáním a jiné. Variant je tu mnoho, jak využít tuto nemovitost. Vytápění domu je řešené krbovými kamny s průduchy a přímotopy, el. bojler na ohřev vody, obecní vodovod a kanalizace, vlastní studna s čerpadlem a elektřina 230 – 400 V. Na dům dále navazovala stodola, ale ta byla řádně odstraněna. K původní stavbě je stavební povolení na výstavbu bytů.

Je zde možnost k této nemovitosti dokoupit stavební pozemek o výměře 2 179 m² včetně potvrzeného projektu příslušným úřadem. Nemovitost se nachází na klidném místě.

Dispozice obytné části RD:

1.NP
- zádveří
- předsíň/ chodba
- obývací pokoj s krbem a dřevěným schodištěm do 2.NP
- prostorná kuchyň
- koupelna se sprchovým koutem
- koupelna s vanou a WC
- samostatné WC
- technická místnost a šatna

2.NP
- chodba se vstupem na balkón
- ložnice
- pokoj 1
- pokoj 2
- šatna

V obci Hradištko - Kersko se nachází ZŠ, MŠ, obchod s potravinami, lékař, restaurace, hospůdka, knihovna, jezdecká škola a další. Pošta cca 5 km ve městě Sadská, kde se nachází písečné jezero, obchody, pekařství, lékárna, zvěrolékař atd. Veškerá občanská vybavenost ve městě Nymburk cca 12 km, tj. nemocnice, poliklinika, školy a školky, vlakové nádraží, Lidl, Kaufland, Penny, Albert a mnoho dalšího. Lázeňské město Poděbrady je vzdálené cca 16 km. V obci jsou autobusové zastávky, nejbližší vlakové spojení z Lysé nad Labem nebo Čelákovic směr na Prahu, dálnice. Obec Hradištko – Kersko se nachází 30 km od Prahy.

Zajímavá místa: osada Kersko – Hrabalova stezka, restaurace Hájenka, minerální Svatojosefský pramen (v blízkosti restaurace u Pramene), Lesní ateliér Kuba, cyklostezky a krásná příroda… Je zde mnoho sportovního vyžití.

V případě zájmu o prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Prodej RD, 238 m², pozemek 625 m², Hradištko – Kersko

Popis nemovitosti

Cena5 900 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHradištko 17
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná238 m²
Plocha pozemku625 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Jiné
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12042011
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová