Prodej RD 5+kk, Hradištko-Kersko, pozemek 1169 m²

Hradištko 118

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

P.R.O.D.Á.N.O
Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům 5+kk po rekonstrukci s novou zateplenou přístavbou v obci Hradištko-Kersko, okres Nymburk. Dům nabízí 200 m² užitné plochy a pozemek o výměře 1169 m². Na pozemku se nachází kůlna (přístřešek) a dílna.

Dispozice RD:
1.NP – vstupní chodba s šatnou, prostorná kuchyňská linka s jídelním koutem, obývací pokoj s krbem a vstupem na zastřešenou verandu/terasu, chodba, pokoj, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, sklep (6 m²). Z obývacího pokoje a rovněž z chodby je k dispozici vstup na venkovní zastřešenou verandu/terasu a zahradu.
2.NP – chodba, pokoj s šatnou/ pracovnou, koupelna se sprchovým koutem a WC, další pokoj, chodba s šatnou, místnost pro koupelnu, pokoj (ložnice).

Vytápění domu elektrokotlem, krbem s výměníkem a podlahové vytápění, bojler na ohřev vody, elektřina 230 - 400V, obecní voda a vlastní studna, obecní kanalizace a internet.
Občanská vybavenost v obci: ZŠ, MŠ, potraviny, lékař a 2 hospůdky, knihovna, jezdecká škola, nejbližší pošta 5 km v Sadské (5 min. autem). Veškerá občanská vybavenost ve městě Nymburk (12 km, 12 min. autem): nemocnice, finanční úřad, úřad práce, Lidl, Kaufland… Dopravní spojení: automobil, autobus (autobusové zastávky přímo v obci), vlakové spojení z Lysé nad Labem směr na Prahu, dálnice. Obec Hradištko se nachází 30 km od Prahy (Černý most).
Zajímavá místa v okolí obce: osada Kersko – Hrabalova stezka, restaurace Hájenka (známá restaurace z českého filmu Slavnosti sněženek, minerální Svatojosefský pramen (v blízkosti restaurace u Pramene), Lesní ateliér Kuba a další…

V případě zájmu o prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 5+kk, Hradištko-Kersko, pozemek 1169 m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaHradištko 118
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná200 m²
Plocha podlahová200 m²
Plocha pozemku1.169 m²
Plocha zastavěná572 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Mimořádně nehospodárná G
256 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-316858
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová