Prodej RD 3+1, 100 m², pozemek 432 m², Městys Křinec, okr. Nymburk

Dr. Chmelaře 142, Křinec

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
2 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 3+1 o užitné ploše 100 m² a celkovou výměrou pozemku 432 m² v Městysi Křinec, který je vzdálený cca 11 km severovýchodně od města Nymburk. Dům je před rekonstrukcí. Střešní krytina je z eternitu a část plechová (střešní krytina není původní), dřevěná okna, vytápění akumulačními kamny nebo kotlem na tuhá paliva, původní elektřina 230 – 400 V, bojler na ohřev vody, který je umístěný v koupelně, vlastní studna, jímka, ale je zde možnost se napojit na obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku se nachází zděná garáž 16 m² a dílny včetně přístřešků na uskladnění věcí např. dřeva, uhlí apod. Dům dále nabízí půdu (vstup na půdu po žebříku). Dům se nachází v klidné části, resp. v zástavbě rodinných domů.

Dispozice RD:
- zádveří/ vstupní chodba, kuchyň s jídelnou, kde jsou kamna, el. sporák a průtokový ohřívač vody, obývací pokoj, ložnice, chodba, pokoj, koupelna s vanou, kde je umístěn bojler a původní kotel na tuhá paliva, spižírna a samostatná toaleta.

Městys Křinec nabízí velmi slušnou občanskou vybavenost, tj. ZŠ, MŠ, lékárna, lékaři, pošta, obchody s potravinami, drogerie, knihovna, hospoda, restaurace, policie, dětské hřiště, víceúčelové hřiště, sokolovna, řada služeb apod. Autobusové a vlakové spojení přímo v Městysi Křinec. Naleznete zde i zámek Křinec a další zajímavá místa.

Pro více informací či prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 3+1, 100 m², pozemek 432 m², Městys Křinec, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cena2 900 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaDr. Chmelaře 142, Křinec
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha pozemku432 m²
Plocha zastavěná266 m²
Plocha zahrady166 m²
Plocha nebytových prostor16 m²
Plocha dílen12 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12032019
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová