Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD 3+1, 107 m², pozemek 243 m², Sadská

Jesemany 209, Sadská

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
7 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům 3+1 s užitnou plochou 107 m², a to po kompletní rekonstrukci s výměrou pozemku 243 m² v klidné ulici Jesemany, Sadská. Dům je z větší části zateplen a proběhla zde následující rekonstrukce: nová plechová střešní krytina, betonové podlahy včetně izolace, zateplené stropy, plastová okna, elektroinstalace, rozvody vody a odpadu, koupelna, interiérové dveře, zámková dlažba atd. Vytápění domu je řešené novým tepleným čerpadlem A++ (vzduch – voda), v koupelně je podlahové vytápění, ohřev vody el. bojlerem (120 l), městský vodovod a kanalizace. K dispozici je i přípojka plynu. Parkovat lze na pozemku (zámková dlažba) nebo v ulici. Na pozemku je dostatek soukromí pro příjemně strávené chvíle s rodinou či přáteli.

Dispozice RD:

- zádveří
- kuchyň (bez kuchyňské linky)
- obývací pokoj
- ložnice
- pokoj se vstupem na terasu
- prostorná koupelna se sprchou a toaletou

Město Sadská nabízí výbornou občanskou vybavenost, tj. MŠ, ZŠ, obchody, pošta, řeznictví, lékaři, lékárna, restaurace, fitness atd. Je zde jezero, které oceníte v letních měsících, rekreační a sportovní vyžití např. cyklostezky, houbaření, rybaření. Nedaleko je osada Kersko, lázeňské město Poděbrady a mnoho dalších zajímavých míst. V blízkosti dálnice D11 směr Praha nebo Hradec Králové, v místě autobusové zastávky a vlaková stanice.

Rozhodně doporučuji prohlídku.

Prodej RD 3+1, 107 m², pozemek 243 m², Sadská

Popis nemovitosti

Cena7 900 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaJesemany 209, Sadská
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
Plocha užitná107 m²
Plocha pozemku243 m²
Plocha zastavěná243 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické, Podlahové
Úsporná C
93 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12042016
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová