Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej výrobně-skladovacího areálu v Děčíně s pozemky 22.469 m2

Rudolfova 45, Děčín - Děčín IX-Bynov

Prodej, Výroba Rezervováno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Cihlová
  • Výroba
rezervováno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme vám k prodeji výrobně skladovací areál nacházející se na severozápadním okraji města Děčín, v městské části Bynov. Tento komplex, skládající se z 21 pozemků o celkové výměře 22.469 m2 a propojených budov představuje VÝJIMEČNOU PŘÍLEŽITOST PRO RŮZNÉ INVESTIČNÍ VARIANTY. Areál se prodává v rámci INSOLVENCE, ale je již kompletně připravený k OKAMŽITÉMU PRODEJI A PŘEVODU NA NOVÉHO MAJITELE.

Oplocený areál je funkčně rozdělen do několika celků, které jsou propojeny vnitropodnikovou komunikací. Historie areálu sahá až do 30.let 20 století, s postupným rozšiřováním o budovy z 50.-70.let.

UMÍSTĚNÍ AREÁLU JE STRATEGICKÉ S OHLEDEM NA OKOLNÍ OBČANSKOU VYBAVENOST, včetně blízkosti stanice autobusu, pošty, obchodů a restaurace. Obytná zástavba v bezprostřední blízkosti a sousedící domov seniorů přímo vybízí ke dvěma variantám využití této lokality. V okolí najdete i další průmyslové areály.

PRODEJ AREÁLU je k dispozici jako CELEK, ale jsme otevřeni i jednání o koupi JEN ČÁSTI AREÁLU. Pro bližší informace a konzultace nás neváhejte kontaktovat, k možnostem realizace a ekonomickému a geografickému potenciálu této lokality máme obsáhlé informace z detailního průzkumu, kterému jsem věnovali nemálo času.


Tento areál představuje skvělou příležitost pro investici a rozvoj v široké škále odvětví. S jeho dalším využItím, Vám rádi pomůžeme. ZDE NĚKOLIK MOŽNOSTÍ A NÁVRHŮ, JAK S VYUŽITÍM AREÁLU PRACOVAT:

- výstavba domova seniorů či komunitního domu z důvodu nedostatečných kapacit přímo v Děčíně a velikém potenciálu využití i pro seniory z okolí či z Prahy, přece jen je Děčín nejzelenější město České republiky a je tu krásně!
- k domovu seniorů doporučujeme výstavbu i pár jednotek bytů k prodeji a k prodeji či pronájmu pro rodiny ubytovaných seniorů (k tomu doporučujeme horní dvě budovy, které jsou v rozumném technickém stavu, je tedy lepší je zrekonstruovat, protože demolice by byla nákladná a hlavně mají krásné výhledy a velké okna, toto vše bude z bytů pro občany a i seniory dělat velice lukrativní bydlení
- retail park s pár specifiky- více sdělíme osobně (sice v okolí najdete Penny a Tesco, ale i tak je tu nevyplněná nabídka s potenciálem)
- možnost odprodeje části pozemků, které je možné v brzké budoucnosti prodávat jako stavební parcely se zajímavým ziskem, více informací sdělíme osobně
- pronájem prostor k podnikání
- a další možné varianty, opět více vám rádi sdělíme osobně

Century 21 K&L Reality, budeme se těšit na zavolání.

Prodej výrobně-skladovacího areálu v Děčíně s pozemky 22.469 m2

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize
KategorieVýroba
LokalitaRudolfova 45, Děčín - Děčín IX-Bynov
OkresDěčín
Plocha užitná10.000 m²
Plocha pozemku22.469 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Počet objektů19
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky15444033
Kontaktovat makléře