Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Projekt - Mohelnice

Aditivní, Mohelnice

, Projekt
od 6 600 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Tento projekt zahrnuje celkem dvanáct domů na klíč – šest bungalovů a šest dvoupodlažních. Nachází se v klidné lokalitě na okraji města Mohelnice a přináší dokonalou kombinaci městského života a klidného prostředí.

Stavba projektu je již v plném proudu, první domy plánujeme předat klientům v červnu 2024. Každý z těchto moderních domů je navržen s důrazem na komfort a praktičnost.

Dispozice domu zahrnuje vstupní chodbu, technickou místnost, hlavní koupelnu s WC, dva pokoje, prostorný obývací prostor s kuchyňským koutem a se vstupem na terasu a také ložnici s vlastní koupelnou. To vše je navrženo s ohledem na moderní životní styl a pohodlí budoucích majitelů.

Pro úsporu energie je zde zajištěno tepelné čerpadlo pro vytápění a ohřev vody, a systém rekuperace pro výměnu vzduchu. Všechny domy jsou vybaveny fotovoltaickou elektrárnou pro ohřev vody, střešní krytinou z falcovaného plechu od firmy Ruukki a částečně zelenou střechou.

Interiérové dveře jsou moderní, kvalitní laminátová plovoucí podlaha a keramická dlažba splňují ty nejvyšší standardy. Co se týče zařizovacích předmětů, používány jsou pouze vysoce kvalitní značky, jako Laufen a další.

Tyto nízkoenergetické pasivní domy nabízí bydlení městského typu s výbornou dostupností do centra města, veškerou občanskou vybaveností a krásnou přírodou na dosah. Je to ideální volba pro ty, kteří hledají spojení moderního bydlení s klidem okolní krajiny.

Projekt - Mohelnice

Popis nemovitosti

Cenaod 6 600 000 Kč
KategorieProjekt
LokalitaAditivní, Mohelnice
OkresŠumperk
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15445006
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Město Mohelnice se nachází v úrodné kotlině obklopené ze tří světových stran horami, kterou protéká řeka Morava, má velmi dobrou dopravní infrastrukturu s napojením na dálnici D35 a nabízí mnoho pracovních příležitostí.

Mohelnicko nabízí také ideální sportovní vyžití, nenáročnou turistiku, cykloturistiku, v místních lesích ideální podmínky pro houbaření.